VAKÁCIÓ Marotta módra - kalandozzon a Le Marche régióban

Ajánlatunk - VAKÁCIÓ Marotta módra - kalandozzon a Le Marche régióban

VAKÁCIÓ Marotta módra - kalandozzon a Le Marche régióban

VAKÁCIÓ Marotta módra - kalandozzon a Le Marche régióban

2 fő, 5 éj 399 EUR (ca.:121.900 Ft)

Érvényes: 2017.07.30-08.04.
KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Mi is az a Le Marche?
Nehéz ezt megválaszolni, át kell ezt élni ...

A helyiek azonban csak annyit mondanak, hogy az ide látogatónak csupán 5 dologra van szüksége (ha a Le Marche-t kívánja felfedezni): A saját érzékeire. (Kicsit hadd segítsünk, az öt érzék/dolog: látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás)

Elrejtőzve, védve az Adriai-tenger és az Appennin-hegység között, a régió minden évszakban tartogat felfedeznivalót. 180 km tengerpart, 26 város közvetlen az Adria partján, 500 féle pizza, 1000-nél is több fontos műemlék, 34 régészeti lelőhely, 315 antik könyvtár, 72 történelmi színház, 200 templom, 183 vallási kegyhely, 342 múzeum és galéria, Lenyűgöző nemzeti parkok, stb, stb... 

... keverjük össze ezt az egészet a régió egyedülálló ételeivel és boraival, és higgye el, megtalálja a tökéletes Olaszországot, amit érdemes felfedeznie! 

Így hát különleges ajánlatunk Önnek szól, amennyiben:
- az aktív pihenést nem csak a tengerben úszva képzeli el, hanem kerékpáron vagy kocsival kalandozna ebben a minden ízében különleges régióban. Felfedezve a Marotta környéki antik városokat, az építészeti és kulturális látnivalókat, megízlelve a Le Marche zamatos borait, különleges ételeit.

Sosem késő, hogy ezt a szenzációs környéket megismerje!

Ajánlatunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
- 6 nap / 5 éjszaka szállás  légkondícionált, tengerre néző erkélyes szállodai szobáink egyikében
büféreggeli a szálloda éttermében/tengerparti teraszán
- strandolási lehet

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább