Hotel az olasz tenger partján - szállás, tenger, akció, Olaszország

AJÁNLATKÉRÉS - ÉRDEKLŐDÉS

Köszönjük érdeklődését! Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot!
Érdeklődéséről a megadott emailcímre másolatot kűldünk, és hamarosan válaszolunk (vasárnap kivételével minden nap 8-17 óra között). Amennyiben nem kap másolatot, elképzelhető, hogy hiba miatt üzenete hozzánk sem ért el. Kérjük, hívjon minket telefonon: +36 83 531 981.
A csillaggal jelölt adatokat ki kell töltenie ahhoz, hogy kérését fel tudjuk dolgozni!

HOTEL RIGHT ON THE SUNNY ADRIATIC COAST IN ITALY -

Ajánlatkérési adatok:

Érkezés (éé/hh/nn):

Személyes adatok:

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (2016. április 27.) valamint az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló tv. alapján kifejezetten és önkéntesen, megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárulok, hogy közölt személyes adataimat a ABBÁZIA Apartman Zrt., ABBÁZIA Zrt., T. S. Apartman-CLUB Zrt., Petneházy Zrt., Pláninvest Zrt., ABBÁZIA Apartman Kft., Abbázia-Group Kft., Helikomplex Kft., CLUB DOBOGÓMAJOR Kft., Kalmainvest Kft. "HELIKON" Utazási Iroda Kft. (Székhelyek: 8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 21.)

*A csillaggal jelölt mezőtket (Név, Telefon, E-Mail) ki kell töltenie, hogy ajánlatkérését rendszerünk elküldje,
illetve az adatvédelmi hozzájárulásnál is a két *-os négyzetet kérjük pipálja ki!

Ha a kitöltés során probléma merül fel, kérjük hívjon minket az alábbi telefonszámon: +36 83 531 981.

ADATVÉDELEM: Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. Bővebb információkat itt olvashat. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább