Hotel az olasz tenger partján - szállás, tenger, akció, Olaszország

ÉTTEREMolasz ízek és magyarul is rendelhet

Az olaszországi vakációt a tengerparti láblógatás és a kirándulás mellett az éttermünk fogja feledhetetlenné tenni.

Az Abbázia Club Hotel Marotta étterme szeretettel várja az olasz gasztronómia iránt érdeklődőket, az olasz ízek kedvelőit és mindazon kedves vendégünket, akik nyaralásuk alatt kulináris élvezeteket is keresnek.

Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - étterem a Le Marche régióban - Slide 4 Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - étterem a Le Marche régióban - Slide 3 Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - étterem a Le Marche régióban - Slide 2 Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - étterem a Le Marche régióban - Slide 1

Étlapunkon az igazi olasz tésztakülönlegességek mellett előételek, hal- és húsételek gazdag választéka várja Önöket.
Konyhánk specialitásaihoz az Adria szolgáltatja a megfelelő hozzávalókat, tengeri halak, haltálak és a tenger gyümölcsei képezik éttermünk specialitásainak alapjait.

Bár Marche megye gasztronómiája főként a tenger gyümölcseire épít, nem maradnak éhesek a húsételeket kedvelők sem, étlapunkon számos húsból készült specialitás is található.
És ha Olaszország, akkor nem hiányozhat a kínálatból az igazi fatüzelésű kemencében készült pizza sem.
Ételeinkhez a környék kiváló borait kínáljuk, melyek megkoronázzák a szálloda teraszán gyertyafénynél elfogyasztott hamisítatlan mediterrán vacsora hangulatát.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább