Hotel az olasz tenger partján - szállás, tenger, akció, Olaszország

ÚTIKALAUZOlaszország közepén, a Marche régió szívében, a strandolás mellett kulturális és természeti látnivalók várják Önt

A Marche régió

A Marche régiót nemrégiben még alig ismerték a külföldiek. Bár az Appenninek és az Adria között elterülő marche-i dombvidék olyan világhírű szomszédok árnyékában bújik meg, mint Toszkána, San Marino vagy Lazio, a helyi lakosok szerint ez a vidék egyesíti magában Olaszország sokszínűségét.

Természet

A változatos tájakért és csodálatos természeti környezetért lelkesedő nyaralókat elbűvöli az Appenninek nyúlványai és az adriai partok között elterülő vidék. A tájat uraló dombok között 13 folyó kel át, majd ömlik bele a tengerbe. A felső szakaszon olyan mély szakadékok jöttek létre, mint a Gola del Furlo vagy a Frassassi óriási földalatti barlangrendszer, ahol csodálatos tavak és szépen kivilágított cseppkőképződmények találhatók. Az itt tett látogatás felér egy kirándulással a meseszerű alvilágba. Olíva ligetek, szőlőhegyek, gyümölcsösök, gabonaföldek, erdők váltják egymást, így képezve változatos tájat. A terület 10 százaléka védett, két természetvédelmi, négy regionális park és két természeti rezervátum őrzi a ritka állat- és növényfajtákat.

Tengerpart

180 km hosszan elnyúló tengerpart, csodálatos homokos strandok, csendes öblök, 9 sportkikötő és 26 bájos tengerparti kisváros csábítja marchei nyaralásra a turistákat. Elbűvölően egzotikus a Riviera delle Palme 7.000 pálmája Cupra Marittima és San Benedetto del Tronto között. Páratlanul szépek a Riviera del Conero krétasziklái és impozáns sziklaformációi, melyek Trieszt és Gargano között az egyetlen magaslatot jelentik az adriai partszakaszon. Naponta mintegy 9 órás napsütés biztosít június közepétől szeptember közepéig megfelelő időjárást a vízparti pihenéshez. Emellett az aktív üdülést kedvelők is találnak számukra megfelelő szórakozást: az állandó szél kiváló feltételeket nyújt a vitorlázóknak és szörfösöknek, valamint a búvárok is kitűnő vizeken merülhetnek a Riviera del Conero-n.

Még több érdekesség, kép és leírás facebook oldalunkon:AbbaziaClubHotelMarotta kövessen minket!

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább