Hotel az olasz tenger partján - szállás, tenger, akció, Olaszország

MAROTTA STRANDJALido di Marotta

A strand közvetlenül szállodánk előtt található. A homokos-kavicsos, gondosan tisztántartott, öltözővel, zuhanyzóval, WC-vel ellátott Lido-n - az Adria ezen szakaszára oly jellemző módon - napernyők, nyugágyak bérlehetők.

A strand-etikettről érdemes tudni, hogy a környék többi strandjához hasonlóan a tengerben való fürdőzésért, úszásért nem kérnek belépőt a fürdőhelyek üzemeltetői, azonban ha utána a parton szeretnénk pihenni, mindenképpen napágyat illetve napernyőt kell bérelni (a törölközőn, pléden történő napozás nem megengedett). Ezt a szolgáltatást szállodánkban kedvezményes áron, akár előre is lefoglalhatják.

Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - lido di Marotta a Le Marche régióban - Slide 4 Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - lido di Marotta a Le Marche régióban - Slide 3 Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - lido di Marotta a Le Marche régióban - Slide 2 Olaszország, Le Marche, Marotta - Abbázia Club Hotel - lido di Marotta a Le Marche régióban - Slide 1

A strand üzemeltetői egész nyáron ügyelnek a fürdőhely tisztaságára és igényes megjelenésére. Mindehhez kiváló vízminőség járul: a város strandja már többször is elnyerte a rendkívül nagy elismerésnek számító Kék Zászló kitüntetést.
A gyerekekkel érkező családoknak is jó szívvel ajánljuk a strandot. A víz lassan mélyül, a megfelelő távolságra elhelyezett hullámtörőknek köszönhetően pedig ezen a szakaszon tiszta és nyugodt a tenger.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább