Hotel az olasz tenger partján - szállás, tenger, akció, Olaszország

SZERVEZETT KIRÁNDULÁSOKA Le Marche régióban

Téved az, aki azt hiszi, hogy Marottán csak fürdeni és napozni lehet, rossz időben pedig bent kell gubbasztani a szállodában. A közeli és távolabbi környék hónapokra elegendő felfedeznivalót rejt, melyből a legérdekesebbeket most Önök is megtekinthetik!
Megfelelő számú érdeklődő esetén szállodánkból szervezett túrák indulnak, aminek keretében kényelmes busszal utazhatnak, és magyar nyelvű idegenvezetéssel ismerhetik meg a Marche vidék nevezetességeit!

Mondavio - Borkóstoló es a mondavioi vár bemutatása.

Pincelátogatás és a Mondavioi vár megtekintése
A délutánt csak ennek szenteljük. Merüljön el a lenyűgöző táj látványában eme gazdag földön, ahol a borkészítés hagyományát féltve őrzik és ahol olyan finom borokkal találkozhat, mint a Bianchello del Metauro, Sangiovese és a Colli Pesaresi. A borkóstolást reneszánsz ételek kísérik. Túránkat a mondavioi várnál kezdjük, majd az Apollo színházat és a történelmi központot látogatjuk meg. Kellemes szórakozást!

Program (Szerda délután 14:30-20:00):
14:30 - Megismerkedés az idegenvezetővel, indulás
15:30 - Megérkezés a mondavioi várba, idegenvezetés a várban
16:30(kb)- Tipikus reneszánsz ételek kóstolása (Reinaissance)
17:15 - Megérkezés az első borospincébe, borok bemutatása, borkóstolás, a "Vidéki Civilizáció Múzeum"-ának megtekintése
18:15 – Piagge helyiség mezőgazdasági farmjának megtekintése, a hely bemutatása, szőlőskert, boros- és hordós pince megtekintése, séta az olajfaligetben, kóstolás
19:00 (kb) – Visszaindulás

San Marino - a világ legrégebbi köztársasága

San Marino megér egy látogatást!
Számos attrakció, vásárlási lehetőség, gyönyörű táj, numizmatikai gyűjtemény, múzeumok, művészeti értékek és tipikus turisztikai helyek várnak minden ide érkezőt. San Marino történelmi központja része az UNESCO világörökségnek.

Program (Hétfőtől péntekig, 7:30 - 13:30):
7:30 – Találkozó a Le Marche del Cuore idegenvezetőjével és indulás
9:00 (kb) – Érkezes San Marino városába, szervezett idegenvezetés a belvárosban
11:00 (kb) – helyi étel- és borkóstolás és szabadidős program (vásárlás)
Délidő – visszaindulás

Kirándulás a Frasassi cseppkövekhez - Látogassa meg a világ legszebb karszt barlangját!

A varázslatos fények és színek, melyek ezen a festői útvonalon kísérnek minket végig, igazán felejthetetlenné teszik ezt az élményt. A barlang megtekintése után, a kirándulás második állomása a Speleo Paleontológiai Múzeum, ahol számos – ezen a helyen feltárt – értékes leletet, ősi tengeri állati maradványokat (pl. ichthyosaurus) lehet megcsodálni a mezozoikum időszakából.

Program (Csütörtök 7:30-13:30):
7:30 – Találkozó a Le Marche del Cuore idegenvezetőjével és indulás
8:30 (kb) – Megérkezés a barlanghoz
9:30/10:00 (kb) – Idegenvezetés (kb. 1,5 óra)
11:30 – Speleo Paleontológiai Múzeum, valamint a román stílusú Szent Viktor apátság (10. szd.) megtekintése (kb. 30 perc)

Vacsora és középkori este Gradara várában

Várkapu-záró ceremónia korabeli ruhákba öltözött udvarnéppel, tánccal, tűznyelőkkel, a középkori életstílus bemutatásával. A kirándulás helyi idegenvezetéssel indul Gradara várában, majd vacsorával zárul egy tradicionális étteremben.

Program (Csütörtök délután/este 16:30 - 23:30):
16.30 – találkozás a Le Marche del cuore idegenvezetőjével és indulás
17.30 – érkezés és üdvözlés, helyi idegenvezetés
18.00 – vacsora egy tradicionális étteremben a középkori falak között (italfogyasztást tartalmaz)
21.30 - 23.00 – történelmi parádé: tűznyelők, táncosok, középkori jelenetek
23.10 (kb) – visszaindulás

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább